Not Logged In Log In   Sign Up   Points Leaders
Follow Us    6:43 AM

Message Forum - Read Message

Category: Talk back to us! > Topics Add to favorite topics   Post new topicPost New Topic
Author Topic: WEB-SITE Back to Topics
SLY FOX

Champion Author
Greensboro

Posts:15,618
Points:1,965,835
Joined:Jun 2004
Message Posted: Jan 16, 2013 9:51:13 AM

I continually get this message--- an add on for this web-site failed to run
WHY?
REPLIES (newest first) Post a Reply
Profile Pic
SLY FOX
Champion Author Greensboro

Posts:15,618
Points:1,965,835
Joined:Jun 2004
Message Posted: Jan 19, 2013 4:33:23 PM

Problem solved. Went to tools and checked ACTIVE X FILTERING Thanks for your help

SLY FOX
Profile Pic
ziyulu
Champion Author Austin

Posts:10,661
Points:2,058,845
Joined:Aug 2007
Message Posted: Jan 17, 2013 9:20:15 AM

WHY ARE YOU YELLING?
Profile Pic
scoutmaster
Champion Author Pittsburgh

Posts:94,447
Points:3,708,615
Joined:Mar 2003
Message Posted: Jan 16, 2013 9:54:47 PM

How about posting a screen shot SLY_FOX?
Profile Pic
rumbleseat
Champion Author Winnipeg

Posts:25,136
Points:3,821,930
Joined:Oct 2002
Message Posted: Jan 16, 2013 6:53:30 PM

I get the message but only rarely, on more than one site. I just close the message bar, I have no idea what add-on failed to run, but it doesn't seem to be anything important because nothing strange happens.
Profile Pic
SLY FOX
Champion Author Greensboro

Posts:15,618
Points:1,965,835
Joined:Jun 2004
Message Posted: Jan 16, 2013 4:36:53 PM

I only get this message on gas buddy and no other programs. It has happened for several months. It happens whenever I click the mouse on the gas buddy site I have a desk top computer with windows vista home premium
with service pack 2 and windows 7 and internet explorer 9
I hope this info helps

Thanks

MIKE
Profile Pic
Don
Moderator
Message Posted: Jan 16, 2013 12:42:32 PM

A message stating that an add-on failed to run is unrelated to the performance issue experienced earlier this morning.

Are you running Internet Explorer on your computer? If so, are you running IE8/IE9?

You may want to try checking which add-ons are giving you problems, here's a link you can try for more info (IE8 specific)

I would say that there's a possibility that your Flash player or possibly even Silverlight (if installed) may not be handling some of the flash advertisements.

I hope this helps.

-Don
Profile Pic
scoutmaster
Champion Author Pittsburgh

Posts:94,447
Points:3,708,615
Joined:Mar 2003
Message Posted: Jan 16, 2013 11:44:13 AM

Problem fixed. Everything is back in working order.
Profile Pic
Gas_Buddy
Champion Author Maryland

Posts:29,225
Points:3,489,860
Joined:Aug 2004
Message Posted: Jan 16, 2013 10:02:28 AM

Perhaps you can provide more information regarding the message.

For example, are you only getting this message on when you're viewing Gas Buddy, or is the message popping up when you're in any other programs?

How long have you been receiving this message? And how frequently does the message pop up?

Are you getting the message on your computer (i.e., desktop or laptop) or while using a mobile device? If you're getting it on a mobile device, are you getting it using the app or using the full website accessed via your device's browser?

If you're getting the message on your mobile device, what type of device are you using and what operating system are you using? What browser are you using when the message pops up?

The more information you can provide the moderators/programmers, the easier it is to identify and fix the problem, or possibly advise you that it's your device or operating system that's generating the problem.

Post a reply Back to Topics