Not Logged In Log In   Sign Up   Points Leaders
Follow Us    7:14 PM

Message Forum - Read Message

Category: Talk back to us! > Topics Add to favorite topics   Post new topicPost New Topic
Author Topic: Long delays posting prices (website) Back to Topics
GoGoGoodyear

Champion Author
Los Angeles

Posts:4,615
Points:838,450
Joined:Mar 2010
Message Posted: Dec 4, 2012 6:35:51 PM


Just logged in 3:22 PM local time and experiencing long delays after I click submit button for price updates, then after some time it leads to a blank screen. Checking the prices for the stations i just updated, prices at one station were accepted but at another station only Reg and Mid were updated, Prem still has the time stamp of it's last update 10 hours ago. My prices on the second station are the same as the price from 10 hours ago, e.g. the station has not changed it's prices since.
REPLIES (newest first) Post a Reply
Profile Pic
MsPeachi747
Veteran Author Cleveland

Posts:406
Points:24,110
Joined:Dec 2011
Message Posted: Dec 31, 2012 4:13:37 PM

I'm having problems with my android app on my phone. What's up with problems with various phones? Is it the carrier or their IT team?
Profile Pic
Scrapheap
Champion Author Virginia

Posts:17,553
Points:3,012,045
Joined:Sep 2006
Message Posted: Dec 4, 2012 8:50:04 PM

I am having similar problems with the android app using a Motorola Droid Bionic on the Verizon network. While reporting prices for 3 or 4 grades of fuel, I will get a message saying unable to connect. When I reload the station, I will see that the first 1 or 2 prices were accepted but never more than 2.
Profile Pic
STLdriverGuy
Rookie Author St. Louis

Posts:18
Points:870,960
Joined:Dec 2011
Message Posted: Dec 4, 2012 7:15:36 PM

I am seeing long delays entering prices on the mobile app this afternoon. After entering a price, it just sits on the loading screen... a few times I have gotten a timeout msg. I have at times exited out, and when refreshing the price seen the update listed, but I never got an indication of the request going through.

I have seen this using cell coverage and on wireless.
Profile Pic
GoGoGoodyear
Champion Author Los Angeles

Posts:4,615
Points:838,450
Joined:Mar 2010
Message Posted: Dec 4, 2012 7:02:18 PM


Update again: it seems to work ok if I update price of just one fuel grade at a time, but updating price of 3 or 4 grades at the same time for the same station has the error as described.
Profile Pic
GoGoGoodyear
Champion Author Los Angeles

Posts:4,615
Points:838,450
Joined:Mar 2010
Message Posted: Dec 4, 2012 6:52:15 PM


Just updated all four prices for a third station,
Thrifty
8050 Van Nuys Blvd
Panorama City, CA

After submitting the update there was a long 35 seconds delay followed by a blank screen. When I checked, Reg and Mid updated, but Prem and Dsl still show the previous update by another member.

The blank screen had this URL:
http: //www.losangelesgasprices.com/ Post_Price.aspx

(munged to bypass the crappy forum limits)
Post a reply Back to Topics